Wat is een lekkere eiwitshake

Eiwitshakes zijn verkrijgbaar in allerlei verschillende smaken. De één is wat lekkerder dan de andere. Om er uiteindelijk één te vinden die echt lekker is kan even tijd kosten. Maar wat is een lekkere eiwitshake?

Veel verschillende smaken geprobeerd

Het heeft even geduurd, zo’n 5 jaar, maar ik heb eindelijk een heerlijke eiwitshake gevonden. In de afgelopen jaren heb ik echt heel veel verschillende smaken geprobeerd, maar er zat er geen één tussen waarbij ik dacht ”hmmm deze drink ik echt met plezier op” Bij de meeste eiwitshakes heb je een vieze nasmaak of blijven er grote bij elkaar geplakte stukken in je beker achter.

Mixen met amandelmelk

Persoonlijk vind ik bijna alle eiwitshakes met water echt niet lekker, daarom drink ik mijn eiwitshakes altijd met amandelmelk. Voorheen dronk ik ze met gewone melk, maar dat drink ik tegenwoordig niet meer. Maar amandelmelk dus in combinatie met de  Gold Whey Standard Optimum Nutrition, smaak White Chocolate Raspberry, die ik altijd bij Body & Fit bestel. In deze eiwitshake zitten ook hele kleine stukjes Raspberry, wat zorgt voor een lekkere zoete twist.

Het voordeel van een lekkere eiwitshake

Het grote voordeel aan een eiwitshake die je echt lekker vindt, is dat je er nooit tegen opkijkt om er één te drinken. Ik weet nog goed dat ik eiwitshakes dronk die helemaal niet lekker waren. Ik sloeg ze dan ook regelmatig over omdat ik het gewoon niet door m’n keel kreeg.

Spiermassa behouden of aanmaken

Als je spiermassa wilt aanmaken of wilt blijven behouden is het belangrijk dat je dagelijks voldoende eiwitten binnenkrijgt. In 1 schep Gold Whey zit ongeveer 24 gram aan eiwit. Als je een eiwitshake hebt die niet lekker is en die je dus regelmatig overslaat mis je dus elke dag zo’n 24 gram aan eiwitten. Dit probleem heb ik nu niet meer. Ik drink nu elke dag zonder probleem mijn eiwitshakes, en ik vind het echt lekker. Natuurlijk heeft iedereen zijn of haar eigen smaak, en kan ik niet voor andere bepalen of ze de Gold Whey White Chocolate Raspberry ook lekker vinden, maar geloof mij, het is echt het proberen waard. Wel met amandelmelk, of als je dat niet lust met gewone melk. Met water kan uiteraard ook, maar de amandelmelk maakt de eiwitshake een beetje romig.

Eindelijk geslaagd

Ik heb mijn zoektocht naar een lekkere eiwitshake in ieder geval voltooid. Ben je ook benieuwd naar deze eiwitshake? Hij is te bestellen via onderstaande knop.

Bestel hier je eiwitshake

Leestip: Het nut van supplementen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *